Prijslijst

Huurprijzen 2024 Marenboten / Grunnboten  (incl 21% BTW, verzekering, brandstof*, routekaart)

* Dagtocht - 10.00 - 18.00 uur Eu 120,-
* Middagtocht - 13.00-18.00 uur Eu 95,00 
* Morgen/Avondtocht Eu 60,00 
* Per uur (indien niet verhuurd) Eu 35,00

De Kleine Hogelandstertocht, de rondtocht langs de borg Verhildersum, Stort, Warfhuizen, Kromme Raken en Abelstok, is ca 12 km en duurt 2 tot 2,5 uur. Let op:  een vaartocht over Abelstok naar Mensingeweer-Winsum is alleen mogelijk via de zelfbedieningssluizen Abelstok en Schaphalsterzijl. Men kan met max 12 personen in een Marenboot zitten; wil men ruim zitten dan adviseren wij 10 personen per boot. De nieuwe Grunn-boten zijn voor 6-8 personen toegelaten;

* Afhankelijk van de brandstofprijsontwikkeling kan een toeslag worden berekend.

De vaarroutes.

Voor meer informatie en reserveringen. Bel voor meer informatie of reserveringen cafe-restaurant Hoornstertil tel 0595 57 2638. Ons adres is Mernaweg 60, 9964 AV Wehe-den Hoorn, Gn. Neem op de N361 de afslag naar het dorp Wehe-den Hoorn en sla bij de RK-kerk rechtsaf; na 150 m ziet men ons bedrijf liggen. Parkeer hier op ons terrein of langs de Mernaweg( niet voor uitritten svp) Wehe-den Hoorn ligt 22 km ten NW van Groningen, 4 km van Pieterburen en ca 20 km van de boot naar Schiermonnikoog. Tel: 0595-572638, bgg 0653 385345. Internet www.hoornstertil.nl; Onze E-mail hoornstertil@demarenboot.nl . Bellen is de snelste wijze van contact !!

Gaat U met de groep op stap, voor een dag, een middag of een avond, dan verzorgen wij Uw gehele dag van A tot Z. Bel vrijblijvend met cafe Hoornstertil voor een pasklaar marenboot-arrangement, bijvoorbeeld de ontvangst met koffie/thee en groninger speltkoek of appelgebak, gevolgd door een marenboot-vaartocht (10-12 personen per boot) langs de borg en het museum bij de borg Verhildersum, naar het Theemuseum of naar Pieterburen met de zeedierencreche, Domies Toen en het Waddencentrum. Ook is er een vaar-fietstocht voor groepen van min 20 personen. Hierbij vertrekt de ene groep op de fiets en de andere met de marenboot voor een interessante vaar- en fietstocht waarbij men op het mooie Groninger Hogeland ergens onderweg bij de picknickplaats pauzeert en de 'Marenboot picknick- mand' verorbert en daarna van fiets naar boot en omgekeerd wisselt. Bij terugkomst schenken wij U een koel (speciaal-)biertje of een van de vele andere drankjes voor men met onze 'barbeque Hoornstertil' aanvangt in de Ede Staal-zaal of bij mooi weer buiten op het terras aan het water. Bij slecht weer hebben wij een alternatief binnenprogramma met oud-hollandse spelen, darts, etc.